Informasjonskapsler

Personvernerklæring

Informasjonskapsler på Dr. Hexebergs klinikk

Dr. Hexebergs klinikk benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Vi bruker informasjonskapslene kun til forbedrings- og markedsføringsøyemed. Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal.

Ved bestilling

Når du gjør en bestilling på våre nettsider lagrer vi opplysningene som du har fylt ut ved bestilling. Disse opplysningene brukes til å behandle bestillingen din, deriblant betaling og utsendelse av bøker. Vi kan også bruke opplysningene til å sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre bøker, kurs og foredrag, med mindre du har reservert deg mot dette. Vi deler ikke disse opplysningene med noen tredjepart. Du kan når som helst reservere deg mot å motta informasjon fra oss.

Når du bruker Dr. Hexebergs klinikk, eller sender inn data til oss aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene.